Ernæring


ERNÆRING

Ring 488 44 084, e-post til camilla@frim.no for timebestilling

SCROLL DOWN

Ernæring


ERNÆRING

Ring 488 44 084, e-post til camilla@frim.no for timebestilling

Veiledning innen kosthold og trening.

Førstegangskonsultasjon

I første omgang ønsker jeg å bli kjent med deg og dine vaner. Vi har en gjennomgang av ditt kosthold og eventuelt utfordringer i hverdagen som gjør det vanskeligere for deg å oppnå det du ønsker eller å nå dine mål. Vi finner ditt spesifikke mål sammen og jeg gir deg konkrete råd om hvordan du lettere når dette målet.

Tid: 45-60 minutter Pris: 750,-

Oppfølging

Det kan være avgjørende med god oppfølging for å nå målet du har satt deg. Å endre en vane tar tid og skjer over en lengre periode. Hvor lenge du har behov for oppfølging avhenger av ditt personlige mål. Det er helt opp til deg hvor lenge du ønsker oppfølging.

Tid: 30-45 min Pris: 450,-

Oppfølgingspakke Tid: 3 timer
Pris: 1200,-

Oppfølgingspakke Tid: 5 timer
Pris: 1900,-

Oppfølgingspakke Tid: 10 timer
Pris: 3800,-

Parkonsultasjon

Tid: 75 min Pris: 1200,-

Kostholdsplan:

En kostholdsplan innebærer en plan som er næringsberegnet og tilpasset dine individuelle behov med tanke på energibehov, måltidssammensetning og rytme. Dine mål er med i betraktelsen ved utarbeidelse av kostplanen.

Tid: 1 uke Pris: 1500,-

Kostholdsveiledning på nett: Skype og messenger med tett oppfølging på samme måte som førstegangskonsultasjon og oppfølging.

Personlig trening

60 minutter: 650,- 30 minutter: 400,-

 

Camilla


Camilla


Vår ernæringsveileder

IMG_5743.jpg
 
 

Camilla Forsberg

Camilla er ernæringsrådgiver med bachelorgrad i ernæring og er utdannet personlig trener fra Norges Idrettshøgskole. Hun er opptatt av at sunn mat og en sunn livsstil ikke trenger å være komplisert eller vanskelig å få til. Camilla jobber med idrettsernæring og prestasjonsernæring, forebygging av livsstilssykdommer, vektnedgang og livsstilsendring, underernæring, utarbeide kostholdsplaner, kosthold til ammende og gravide, matallergier og intoleranser. Camilla har også utdanning og lang erfaring innenfor styrketrening og tilbyr personlig trening.

Mobil: 928 95 078
Mail: camilla@frim.no