DSC04439.jpg
frim2.jpg
iStock_000041748800Large.jpg
iStock_000023165157Medium.jpg
DSC04439.jpg

Fysioterapi


FYSIOTERAPI

Ring 488 44 084, e-post til skade@frim.no eller ONLINE BOOKING for timebestilling

SCROLL DOWN

Fysioterapi


FYSIOTERAPI

Ring 488 44 084, e-post til skade@frim.no eller ONLINE BOOKING for timebestilling

Fredrikstad Idrettsmedisin AS er et kompetansesenter rettet mot idrett, trening og rehabilitering bestående av fysioterapeuter med blant annet spesialister i manuellterapi, idrettsfysioterapi. Vi har også personlige trenere som bistår deg med å komme i gang eller videreføre din trening! Vi holder til i nye og trivelige lokaler i Farmannsgt 2, Fredrikstad sentrum. Vi leverer fysioterapi, manuellterapi og trening av høy kvalitet uten ventetid!

Gjennom vår kompetanse tilbyr vi:

-       fysioterapi, idrettsfysioterapi og manuellterapi

-    FRIM Mamma - Trygg og aktiv oppfølging av gravide, mor og barn gjennom svangerskap og barseltid.

-       kurs og kompetansehevende tiltak, samt fysisk testing og basistrening rettet mot idrettslag

-       personlig trening, gruppetrening og treningsmedlemsskap

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram. Under følger et utdrag av vår instagramkonto:

frim2.jpg

Hvem er vi


Hvem er vi?

Kontakt oss på 488 44 084 eller skade@frim.no

 

Hvem er vi


Hvem er vi?

Kontakt oss på 488 44 084 eller skade@frim.no

 

Avtaler som ikke benyttes eller ikke avbestilles innen 24 timer før (avtaler mandag må avbestilles fredag) belastes i sin helhet.

Våre fysioterapeuter

DSC04510.jpg

Henrik
Warpe-Kinn

Henrik jobber hovedsakelig med pasienter med skulder-, hofte- og kneplager. Han er fysioterapeut og medisinsk ansvarlig for Stjernen Hockey Elite og Slevik Innebandyklubb, samt teknikk- og motorikktrener for Olympiatoppen Øst.

Henrik har tidligere jobbet med Åsane Fotball i OBOS-ligaen og Olympiatoppen Vest.

Henrik er godkjent behandler hos blant annet Idrettens helsesenter, håndballforsikringen og alle private behandlingsforsikringer.

Mob. 92082958 Mail. henrik@frim.no

DSC04502.jpg

Sara Martinsen

Sara har mye erfaring innenfor styrketrening, er aktiv innenfor Crossfitmiljøet i Fredrikstad og har tidligere vært turner for Fredrikstad turn. Hun jobber hovedsakelig med muskel-skjelettplager og følger flere håndballlag, både innenfor rehabilitering, prestasjonsfremmende trening og skadeforebygging.

Hun er er også personlig trener utdannet ved Norges Idrettshøgskole.

Sara er godkjent blant annet av håndballforsikringen og alle private behandlingsforsikringer.

mob: 90053759 mail: sara@frim.no

Portrett Celine.JPG

Celine
Warpe-Kinn

Celine er for tiden i svangerskapspermisjon, men jobber i MAMMA-konseptet vårt med fysioterapi og trening for gravide, mødre og barn i svangerskap og barseltid.

Celine har tatt alle fysioterapiforbundet sine kurs om bekkenleddssmerter og bekkenbunnsdysfunksjon og kan derfor undersøke og hjelpe deg som har plager i bekkenet eller underlivet.

mob. 92212861 mail: celine@frim.no

P1080512.jpg

Svein Kristiansen

Svein er Manuellterapeut (spesialist i manuellterapi) og har sin fysioterapiutdanning fra England og masterutdanning fra Australia.

Svein jobber tett med fysioterapeutene ved FRIM og bistår dem og utøvere med vurderinger, ultralyddiagnostikk samt henvisninger og deltar aktiv i alle faser av rehabiliteringen ved behov.

Svein har vært med i de medisinske teamene til flere elitelag og utøvere i distriktet i mange år samt at han holder ulike fysioterapikurs gjennom både NFF, L5.no og Trustme-Ed.

mail: svein@mskklinikken.no

Kontakt oss


Kontakt oss

Kontakt oss


Kontakt oss

Fredrikstad Idrettsmedisin

Farmanns gate 2
1607 Fredrikstad
Norge

 
 

Kontakt oss

Du kan nå oss på 48844084 eller ved å fylle ut dette skjema. Hvis du vet hvem av oss du ønsker kontakt med, så finner du kontaktinformasjon her.

Navn *
Navn
iStock_000041748800Large.jpg

Bestill time


Kontakt oss:

488 44 084

skade@frim.no

Bestill time


Kontakt oss:

488 44 084

skade@frim.no

iStock_000023165157Medium.jpg

Samarbeidspartnere


Våre samarbeidspartnere

 

Samarbeidspartnere


Våre samarbeidspartnere

 

Ledig stilling


Ledig stilling


Fredrikstad Idrettsmedisin søker ny medarbeider

14188205_1106727576078160_5976847379653922497_o-2.jpg
 
 

Vi er på jakt etter en drivende, engasjert og entusiastisk fysioterapeut som ønsker å jobbe på en topp moderne klinikk med alle fasiliteter. Da vi har stadig økende pågang av pasienter og lag trenger vi en ny kollega.

Hvem er vi?

Fredrikstad Idrettsmedisin er samlokalisert med MSK Klinikken midt i Fredrikstad sentrum. Vi har nye moderne lokaler på totalt 650 m2, hvorav treningssal på ca 300 m2. Vi har sammen dannet et spesialistsenter for  fysioterapi, manuellterapi, rehabilitering og trening. Pr nå er vi totalt 9 fysioterapeurer og 1 manuellterapeut tilknyttet klinikkene.

Fredrikstad Idrettsmedisin er et kompetansesenter rettet mot idrett innenfor forebygging av skader, utredning og rehabilitering av idrettsskader og fysisk testing og fysisk trening for bredde- og toppidrett. .  Vi har pr. dags dato ansvar for medisinsk oppfølging av Stjernen Hockey og Slevik Innebandyklubb. I tillegg har vi samarbeidsavtaler med en rekke lokale idrettsklubber og lokale idrettsutøvere innenfor både individuell og lagbasert idrett.

Fredrikstad Idrettsmedisin har som visjon å være det naturlige valget for:

-        personer som opplever akutte- eller belastningsskader i forbindelse med idrett / fysisk aktivitet

-        bredde- og toppidrett for forebygging, vurderinger og rehabilitering av akutte- og belastningsskader

-        det naturlige valget for bredde- og toppidrett for å øke kompetanse hos trenere/lagledere rettet mot skadeforebygging, akutt skadebehandling og fysisk testing/trening

Les mer om oss på www.frim.no.

Hvem er du?

Som vår nye medarbeider må du ha ønske om å arbeide mot idrett og fysisk aktivitet. Dette innebærer arbeidsoppgaver mot bredde- og toppidrett i kombinasjon med individuell og gruppebasert oppfølging av pasienter / kunder rettet mot trening / fysisk aktivitet.

Vi er på jakt etter deg som har et drivende engasjement mot fysioterapifaget og ønsker å skape sin egen arbeidsplass rettet mot idrett og fysisk aktivitet. Du må være komfortabel med å lede grupper, holde foredrag og drive oppsøkende virksomhet mot idrettslag. Som vår nye medarbeider vil du bli inkludert i vårt team som arbeider rundt Stjernen Hockey og Slevik Innebandy. Vi har også blant annet bassengtreninger og gruppetreninger som kan gi inntekt fra start.

Vi er lite opptatt av hvor mange kurs du har, hvor mange års 'erfaring' du har og hvilke 'behandlingsverktøy' du bruker, men er mye mer opptatt av hva du tenker om hva fysioterapi er, hvordan det skal drives og hvordan vi skal kunne påvirke fremtidens helsevesen, at du har stor arbeidskapasitet og fleksibilitet. Det må i en oppstartsfase påberegnes en del arbeid på kveldstid.

Du må ha klare tanker, ideer og visjoner rettet mot det å bygge din egen arbeidsplass. Vi er på jakt etter deg som er visjonær og engasjert og som kan tilføre Fredrikstad Idrettsmedisin entreprenørskap, kunnskap og sterk profesjonalitet.

Er du interessert i å bli vår nye medarbeider, kontakt Henrik på:

henrik@frim.no eller 41419733