DSC04439.jpg
frim2.jpg
iStock_000023165157Medium.jpg
iStock_000041748800Large.jpg
DSC04439.jpg

Fysioterapi


FYSIOTERAPI

Ring 488 44 084, e-post til skade@frim.no eller ONLINE BOOKING for timebestilling

SCROLL DOWN

Fysioterapi


FYSIOTERAPI

Ring 488 44 084, e-post til skade@frim.no eller ONLINE BOOKING for timebestilling

Fredrikstad Idrettsmedisin AS er et kompetansesenter rettet mot idrett, trening og rehabilitering bestående av fysioterapeuter med blant annet spesialister i manuellterapi, idrettsfysioterapi. Vi har også personlige trenere som bistår deg med å komme i gang eller videreføre din trening! Vi holder til i nye og trivelige lokaler i Farmannsgt 2, Fredrikstad sentrum. Vi leverer fysioterapi, manuellterapi og trening av høy kvalitet uten ventetid!

Gjennom vår kompetanse tilbyr vi:

-       fysioterapi, idrettsfysioterapi og manuellterapi

-    FRIM Mamma - Trygg og aktiv oppfølging av gravide, mor og barn gjennom svangerskap og barseltid.

-       kurs og kompetansehevende tiltak, samt fysisk testing og basistrening rettet mot idrettslag

-    trening og behandling i bedrift eller for bedrifter hos oss

-       personlig trening, gruppetrening og treningsmedlemsskap

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram. Under følger et utdrag av vår instagramkonto:

frim2.jpg

Hvem er vi


Hvem er vi?

Kontakt oss på 488 44 084 eller skade@frim.no

 

Hvem er vi


Hvem er vi?

Kontakt oss på 488 44 084 eller skade@frim.no

 

DSC04510.jpg

Henrik
Warpe-Kinn

Henrik er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Bergen. Han jobber hovedsakelig med pasienter med skulder-, hofte- og kneplager og har en aktiv tilnærming til fysioterapi. Han er også medisinsk ansvarlig for Stjernen Hockey og Slevik InnebandyKlubb.

Henrik har tidligere jobbet med Åsane Fotball i OBOS-ligaen, Olympiatoppen Vest , Olympiatoppen Next Generation og Toppidrettslinjen på Tertnes.

Mob. 92082958 Mail. henrik@frim.no

DSC04502.jpg

Sara Martinsen

Sara er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Oslo og Akershus, samt personlig trener ved Norges Idrettshøgskole. Hun har kurs i blant annet dry needling og teiping av akutte og langvarige idrettskader. Sara er fysioterapeut for Nedre Glomma turn og er aktiv innenfor Crossfitmiljøet i Fredrikstad.

mob: 90053759 mail: sara@frim.no

DSC04496.jpg

Kristian Riise Jenssen

Kristian er utdannet fysioterapeut ved HiOA. Han har også studert psykologi ved UiB og idrettsfag ved HiSF og har selv erfaring med spill i 2.divisjon fotball. På grunn av sin bakgrunn har han en aktiv tilnærming og fokus på å se ”hele mennesket” i møte med alle hans pasienter. Kristian har erfaring fra rehabilitering av langvarige smerte-, og ryggpasienter og har mye kursing i idrettsmedisin og er underveis i det fotballspesifikke kurset FIFA medicine diploma.

mob. 418 08 033‬ mail: kristian@frim.no

DSC04492.jpg

Sara Kristine Trollerud

Sara er udannet fysioterapeut ved HiOA. Hun har egenerfaring fra 1.divisjon håndball og som fysioterapeut fra et elite herrelag i Aarhus. I tillegg har hun trenerutdannelse i svømming.

Sara opplever at variert, regelmessig fysisk aktivitet kan lindre mange plager og har derfor ofte en aktiv tilnærming til pasientene sine. Hun har kurs i redcord, dry needling og holder for øyeblikket på med idrettsmedisinsk kurs fra FIFA medicine diploma.

 

Mob: 472 29 934
Mail: trollerud@frim.no

Portrett Celine.JPG

Celine
Warpe-Kinn

Celine er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Bergen. Hun jobber i MAMMA-konseptet vårt med fysioterapi og trening for gravide, mødre og barn i svangerskap og barseltid.

mob. 92212861 mail: celine@frim.no

P1080512.JPG

Svein Kristiansen

Svein er Manuellterapeut og spesialist i manuellterapi og har sin fysioterapiutdanning fra England og Australia. Svein jobber tett ved fysioterapeutene ved FRIM og bistår dem og utøvere med vurderinger, ultralyddiagnostikk, henvisning til annen radiologi og er en aktiv deltaker i eliteutøveres rehabilitering, spesielt i tidlig fase. Svein jobber ellers som Manuellterapeut ved MSK Klinikken AS, som kursholder for Norsk Fysioterapeut Forbund og L5.no samt at han leder IFOMPT Norge.

mob. 48844084 mail: svein@mskklinikken.no

iStock_000023165157Medium.jpg

Samarbeidspartnere


Våre samarbeidspartnere

 

Samarbeidspartnere


Våre samarbeidspartnere

 

iStock_000041748800Large.jpg

Bestill time


Kontakt oss:

488 44 084

skade@frim.no

Bestill time


Kontakt oss:

488 44 084

skade@frim.no

Ledig stilling


Ledig stilling


Fredrikstad Idrettsmedisin søker ny medarbeider

14188205_1106727576078160_5976847379653922497_o-2.jpg
 
 

Vi er på jakt etter en drivende, engasjert og entusiastisk fysioterapeut som ønsker å jobbe på en topp moderne klinikk med alle fasiliteter. Da vi har stadig økende pågang av pasienter og lag trenger vi en ny kollega.

Hvem er vi?

Fredrikstad Idrettsmedisin er samlokalisert med MSK Klinikken midt i Fredrikstad sentrum. Vi har nye moderne lokaler på totalt 650 m2, hvorav treningssal på ca 300 m2. Vi har sammen dannet et spesialistsenter for  fysioterapi, manuellterapi, rehabilitering og trening. Pr nå er vi totalt 9 fysioterapeurer og 1 manuellterapeut tilknyttet klinikkene.

Fredrikstad Idrettsmedisin er et kompetansesenter rettet mot idrett innenfor forebygging av skader, utredning og rehabilitering av idrettsskader og fysisk testing og fysisk trening for bredde- og toppidrett. .  Vi har pr. dags dato ansvar for medisinsk oppfølging av Stjernen Hockey og Slevik Innebandyklubb. I tillegg har vi samarbeidsavtaler med en rekke lokale idrettsklubber og lokale idrettsutøvere innenfor både individuell og lagbasert idrett.

Fredrikstad Idrettsmedisin har som visjon å være det naturlige valget for:

-        personer som opplever akutte- eller belastningsskader i forbindelse med idrett / fysisk aktivitet

-        bredde- og toppidrett for forebygging, vurderinger og rehabilitering av akutte- og belastningsskader

-        det naturlige valget for bredde- og toppidrett for å øke kompetanse hos trenere/lagledere rettet mot skadeforebygging, akutt skadebehandling og fysisk testing/trening

Les mer om oss på www.frim.no.

Hvem er du?

Som vår nye medarbeider må du ha ønske om å arbeide mot idrett og fysisk aktivitet. Dette innebærer arbeidsoppgaver mot bredde- og toppidrett i kombinasjon med individuell og gruppebasert oppfølging av pasienter / kunder rettet mot trening / fysisk aktivitet.

Vi er på jakt etter deg som har et drivende engasjement mot fysioterapifaget og ønsker å skape sin egen arbeidsplass rettet mot idrett og fysisk aktivitet. Du må være komfortabel med å lede grupper, holde foredrag og drive oppsøkende virksomhet mot idrettslag. Som vår nye medarbeider vil du bli inkludert i vårt team som arbeider rundt Stjernen Hockey og Slevik Innebandy. Vi har også blant annet bassengtreninger og gruppetreninger som kan gi inntekt fra start. Vi har ledige kontorer 60% på dagtid og det forventes ca 40% arbeid på kveldstid.

Vi er lite opptatt av hvor mange kurs du har, hvor mange års 'erfaring' du har og hvilke 'behandlingsverktøy' du bruker, men er mye mer opptatt av hva du tenker om hva fysioterapi er, hvordan det skal drives og hvordan vi skal kunne påvirke fremtidens helsevesen, at du har stor arbeidskapasitet og fleksibilitet. Det må i en oppstartsfase påberegnes en del arbeid på kveldstid.

Du må ha klare tanker, ideer og visjoner rettet mot det å bygge din egen arbeidsplass. Vi er på jakt etter deg som er visjonær og engasjert og som kan tilføre Fredrikstad Idrettsmedisin entreprenørskap, kunnskap og sterk profesjonalitet.

Er du interessert i å bli vår nye medarbeider, kontakt Henrik på:

henrik@frim.no eller 41419733