Avtaler som ikke benyttes eller ikke avbestilles innen 24 timer før (avtaler mandag må avbestilles fredag) belastes i sin helhet.

Våre fysioterapeuter

DSC04510.jpg

Henrik
Warpe-Kinn

Henrik jobber hovedsakelig med pasienter med skulder-, hofte- og kneplager. Han er fysioterapeut og medisinsk ansvarlig for Stjernen Hockey Elite og Slevik Innebandyklubb, samt teknikk- og motorikktrener for Olympiatoppen Øst.

Henrik har tidligere jobbet med Åsane Fotball i OBOS-ligaen og Olympiatoppen Vest.

Henrik er godkjent behandler hos blant annet Idrettens helsesenter, håndballforsikringen og alle private behandlingsforsikringer.

Mob. 92082958 Mail. henrik@frim.no

DSC04502.jpg

Sara Martinsen

Sara har mye erfaring innenfor styrketrening, er aktiv innenfor Crossfitmiljøet i Fredrikstad og har tidligere vært turner for Fredrikstad turn. Hun jobber hovedsakelig med muskel-skjelettplager og følger flere håndballlag, både innenfor rehabilitering, prestasjonsfremmende trening og skadeforebygging.

Hun er er også personlig trener utdannet ved Norges Idrettshøgskole.

Sara er godkjent blant annet av håndballforsikringen og alle private behandlingsforsikringer.

mob: 90053759 mail: sara@frim.no

Portrett Celine.JPG

Celine
Warpe-Kinn

Celine er for tiden i svangerskapspermisjon, men jobber i MAMMA-konseptet vårt med fysioterapi og trening for gravide, mødre og barn i svangerskap og barseltid.

Celine har tatt alle fysioterapiforbundet sine kurs om bekkenleddssmerter og bekkenbunnsdysfunksjon og kan derfor undersøke og hjelpe deg som har plager i bekkenet eller underlivet.

mob. 92212861 mail: celine@frim.no

P1080512.jpg

Svein Kristiansen

Svein er Manuellterapeut (spesialist i manuellterapi) og har sin fysioterapiutdanning fra England og masterutdanning fra Australia.

Svein jobber tett med fysioterapeutene ved FRIM og bistår dem og utøvere med vurderinger, ultralyddiagnostikk samt henvisninger og deltar aktiv i alle faser av rehabiliteringen ved behov.

Svein har vært med i de medisinske teamene til flere elitelag og utøvere i distriktet i mange år samt at han holder ulike fysioterapikurs gjennom både NFF, L5.no og Trustme-Ed.

mail: svein@mskklinikken.no